Home » Ouder- en kindgym

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen van 14 december kan ouder-en kindgym nog niet plaatsvinden.  

Bewegen is plezierig en leuk maar ook belangrijk voor de totale ontwikkeling van (jonge) kinderen. Belangrijk voor de motorische, sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling én bewegen draagt bij aan het voorkomen van overgewicht. Actief zijn is belangrijk voor de gezondheid, het hele leven lang.

Vaak willen ouders graag iets doen met hun kind, want thuis schiet het er vaak bij in om intensief met het kind bezig te zijn. Ook kan gymmen een goede uitlaatklep voor het energieke kind zijn. Bovendien is het een mooie gelegenheid om met andere opvoeders in contact te komen.

Is je kind in de leeftijd van 1 tot 4 jaar? Geef je dan nu op voor ouder- en kindgym bij Marieke!

De lessen worden gegeven bij sporthal de Bloemen in Castricum. peutergym Castricum 

Wil je een keer meedoen? Dan is het mogelijk om een proefles af te nemen. Dit is kosteloos. Graag het formulier invullen hiervoor, zodat er een afspraak gemaakt kan worden wanneer de groepsgrootte het toelaat. Een proefles is geen garantie op deelname.

Helaas zijn de groepen op zaterdag momenteel vol.

Instromen binnen een periode is mogelijk, mits er plek is.

Ruilen van lesdag binnen een periode kan, mits de groepsgrootte dit toelaat. Graag aanvragen via de mail. Een gemiste les geeft geen recht op restitutie. 

 

Zaterdagochtend: (tijd is afhankelijk van leeftijd en aantal inschrijvingen)

  • 09:00 - 09.45 uur
  • 09.45 - 10.30 uur
  • 10.30 - 11.15 uur
  • 11.15 - 12.00 uur

Woensdagochtend

  • 08.45 - 9.30 uur
  • 09:30 - 10.15 uur
  • 10.15 - 11.00 uur

 

Kadobon

Iemand verrassen? Geef een kadobon van ouder-en kindgym! Stuur een mail naar onderstaand mailadres met het bedrag of aantal lessen. Na het geven moet er nog wel worden ingeschreven.

 

Voor overige vragen mail naar info@praktijkgroei-ok.nl