Bewegen is plezierig en leuk maar ook belangrijk voor de totale ontwikkeling van (jonge) kinderen. Belangrijk voor de motorische, sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling én bewegen draagt bij aan het voorkomen van overgewicht. Actief zijn is belangrijk voor de gezondheid, het hele leven lang.

Vaak willen ouders graag iets doen met hun kind, want thuis schiet het er vaak bij in om intensief met het kind bezig te zijn. Ook kan gymmen een goede uitlaatklep voor het energieke kind zijn. Bovendien is het een mooie gelegenheid om met andere opvoeders in contact te komen.

Is je kind in de leeftijd van 1 tot 4 jaar? Geef je dan nu op voor ouder- en kindgym bij Marieke!

De lessen worden gegeven bij sporthal de Bloemen in Castricum.peutergym Castricum 

Instromen binnen een periode is mogelijk, mits er plek is.

Ruilen van lesdag binnen een periode kan, mits de groepsgrootte dit toelaat. Graag aanvragen via de mail. Een gemiste les geeft geen recht op restitutie. 

Via JouwSportpas is het mogelijk om een keer kosteloos een les mee te doen. Opgeven hiervoor kan via het inschrijfformulier. Hierna zal er een datum worden afgesproken.

Op woensdag 28 augustus is het mogelijk om een keer mee te doen via de KidsVakantieCocktail. De kosten voor deze les is 3 euro.

 

Zaterdagochtend: (tijd is afhankelijk van leeftijd en aantal inschrijvingen)

  • 09:00 - 09.45 uur
  • 09.45 - 10.30 uur
  • 10.30 - 11.15 uur
  • 11.15 - 12.00 uur

Woensdagochtend

  • 08.45 - 09.30 uur
  • 09.30 - 10.15 uur
  • 10.15 - 11.00 uur

 

KidsVakantieCocktail

Een keer meedoen in de zomervakantie? Dat kan op woensdag 28 augustus. Opgeven kan via het inschrijfformulier op deze site. 

 

Kadobon

Iemand verrassen? Geef een kadobon van ouder-en kindgym! Stuur een mail naar onderstaand mailadres met het bedrag of aantal lessen. Na het geven moet er nog wel worden ingeschreven.

 

Voor overige vragen mail naar info@praktijkgroei-ok.nl (Let op de -ok achteraan!)